
Crispy Tex-Mex garnalencocktail met avocado
Eenvoudig
15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd
De klassieke garnalencocktail zoals je 'm gewend bent, maar dan met een twist. Met deze kruidenmix krijg je supersmakelijke Ʃn krokante garnalen.
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Snijd de ijsbergsla in zeer fijne reepjes. Snijd het vruchtvlees van de avocado in blokjes.
Doe de gambaās in een kom en meng goed met de olijfolie. Bestrooi met het texmex kruidenmengsel en zorg dat de garnalen goed rondom bedekt zijn.
Verwarm de airfryer voor op 180 graden. Verdeel de garnalen over het airfryermandje in een enkele laag. Bak de garnalen ca. 8 minuten in de airfryer.
Roer de ingredienten voor de saus door elkaar. Verdeel de ijsbergsla over mooie cocktailglazen en schep er de avocadoblokjes op.
Verdeel over elk glas 3 garnaaltjes en schep er wat van de saus overheen. Leg nog 1 garnaal in het midden en hang er een over de rand van het glas. Maak af met nog een beetje saus en wat fijngesneden bieslook.









