Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Crostini-kerstkrans

Crostini-kerstkrans

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen
6

Ingrediënten

Een hapje met een Italiaans tintje.  

Bereiding

  1. Bestrijk de plakjes stokbrood met olijfolie en rooster ze in een grillpan of tussen een grillijzer knapperig. Wrijf ieder plakje in met de knoflook en schep er 1 tl pesto op. Leg er een half tomaatje, een half bolletje mozzarella en een blaadje basilicum op. Bestrooi met gemalen peper en bedruip eventueel met nog wat olijfolie.

  2. Verdeel de rucola in een kransvorm over een mooie serveerplank. Leg hierop de crostini’s en serveer.

Per portie: 331 kcal | 26 g koolhydraten | 12 g eiwit | 19 g vet

Receptuur: José & Mariëlla Pistone Styling: Alexandra Hereijgers Fotografie: Willem van Santen

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

4.5 / 5.0 (11 stemmen)