Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Duitse aardappelsalade

Duitse aardappelsalade

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Welmoed Bezoen: "De eerste salade waar ik verliefd op werd Ʃn de enige die ik regelmatig kant-en-klaar at. Deze Duitse aardappelsalade is mijn go-to picknicksalade. Fris, hartig en vullend."

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen
4

Ingrediƫnten

Lees verder na de advertentie

Welmoed Bezoen: "De eerste salade waar ik verliefd op werd Ʃn de enige die ik regelmatig kant-en-klaar at. Deze Duitse aardappelsalade is mijn go-to picknicksalade. Fris, hartig en vullend."

Bereiding

  1. Meng de aardappelplakjes en de groentebouillon in een pan en breng aan de kook. Kook de aardappels in 10 minuten gaar.

  2. Meng ondertussen de dijonmosterd, wittewijnazijn, yoghurt en mayonaise in een grote kom. Voeg de sjalotten, augurken, bladpeterselie en bieslook toe en meng goed.

  3. Giet de aardappels af en roer ze, wanneer ze nog warm zijn, door de dressing. Laat daarna volledig afkoelen. Breng op smaak met zout en peper.

Wat vind jij van dit recept?

4.2 / 5.0 (141 stemmen)
Uit het boek

Saladebijbel

€ 34,99
Saladebijbel
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!