Bereiding
- Maal voor de marinade de koffie, het venkelzaad en de chilivlokken met 2 el olijfolie in een vijzel fijn. Wrijf de entrecotes in met de marinade en laat ze afgedekt in de koelkast ca. 2 uur marineren. Neem het vlees ca. 20 minuten voor het bereiden uit de koelkast.
- Verhit een grillpan. Maak de lente-uitjes schoon, meng ze met 1 el olijfolie en bestrooi met zout en peper. Gril de entrecotes 2-3 minuten aan beide kanten. Neem het vlees uit de pan en laat het afgedekt met aluminiumfolie ca. 4 minuten rusten. Gril intussen de lente-uitjes en druk ze met een brede spatel een beetje plat op de grillpan.
- Snijd het vlees in dikke plakken en bestrooi ze met grof zeezout. Serveer het vlees met de gegrilde lente-ui. Lekker met gepofte (zoete) aardappel en verse koriander. Smakelijk eten!