
Entrecote met koffie en venkelzaad
Gemiddeld
20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Maal voor de marinade de koffie, het venkelzaad en de chilivlokken met 2 el olijfolie in een vijzel fijn. Wrijf de entrecotes in met de marinade en laat ze afgedekt in de koelkast ca. 2 uur marineren. Neem het vlees ca. 20 minuten voor het bereiden uit de koelkast.
Verhit een grillpan. Maak de lente-uitjes schoon, meng ze met 1 el olijfolie en bestrooi met zout en peper. Gril de entrecotes 2-3 minuten aan beide kanten. Neem het vlees uit de pan en laat het afgedekt met aluminiumfolie ca. 4 minuten rusten. Gril intussen de lente-uitjes en druk ze met een brede spatel een beetje plat op de grillpan.
Snijd het vlees in dikke plakken en bestrooi ze met grof zeezout. Serveer het vlees met de gegrilde lente-ui. Lekker met gepofte (zoete) aardappel en verse koriander. Smakelijk eten!