Farfalle met kip-rozemarijnspiesjes
Gemiddeld
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in water met wat zout. Snijd de kipfilet in blokjes van ca. 3×3 cm. Prik de kipblokjes aan de rozemarijntakjes.* Breng op smaak met zout en peper en bedruppel met 2 el olijfolie.
Maak de snijbonen schoon en snijd ze in stukken. Was de tomaten en halveer ze. Verhit een koekenpan zonder olie. Bak er de kipspiesjes 45 minuten per zijde in. Voeg de snijbonen ca. 3 minuten voor het einde van de kooktijd toe aan de pasta.
Giet de pasta en snijbonen af en laat ze goed uitlekken. Meng de tomaten en 2 el olijfolie door de pasta en breng op smaak met zout en peper. Serveer de pasta met de kipspiesjes.