Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Flammkuchen met MonChou, courgette en parmaham

Flammkuchen met MonChou, courgette en parmaham

In samenwerking met MonChouĀ®
  • Eenvoudig

  • 45 minuten bereidingstijd45 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 220°C / hetelucht: 200°C). Haal het deeg uit de verpakking, rol het uit en leg het met het bakpapier op een bakplaat.

  2. Meng de MonChou met de knoflook, de Italiaanse kruiden, zout en peper en bestrijk het deeg ermee. Beleg met de plakjes courgette, de tomaatjes en de rode ui. Besprenkel met de olijfolie en bestrooi met nog wat peper.

  3. Bak de flammkuchen in ca. 20 minuten knapperig in de oven. Laat de flammkuchen een paar minuten afkoelen op een rooster en snijd hem in 18 gelijke stukken. Beleg met de parmaham en de basilicum.

Per portie: 105 kcal | 8 g koolhydraten | 4 g eiwit | 6 g vet

Receptuur, styling en foodstyling: Jacqueline Sluijter Foto’s: Sander Damen

Wat vind jij van dit recept?

4.6 / 5.0 (11 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!