Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Frittata met courgette en geitenkaas

Frittata met courgette en geitenkaas

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediƫnten

Lees verder na de advertentie

Bereiding

  1. Zet de grillfunctie van de oven aan. Verhit de olie in een ovenbestendige koekenpan of skillet (20 cm Ø) en bak er de courgette 4-5 minuten op hoog vuur in. Voeg de knoflook en de chilivlokken toe en bak 1 minuut verder. Schenk de eieren in de pan en bestrooi royaal met zout en peper. Bak op middelhoog vuur tot het ei bijna gestold is.

  2. Verdeel de geitenkaas over het ei en zet de pan onder de hete grill tot de bovenkant goudbruin begint te kleuren. Garneer met de lente-ui en serveer. Lekker met een groene salade.

Per portie: 468 kcal | 3 g koolhydraten | 25 g eiwit | 39 g vet

Ā© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Adam Bush Foto’s: Jonathan Gregson Styling: Jo Harris Foodstyling: Elena Silcock

Wat vind jij van dit recept?

4 / 5.0 (4 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!