Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Frittata met courgette en geitenkaas

Frittata met courgette en geitenkaas

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Zet de grillfunctie van de oven aan. Verhit de olie in een ovenbestendige koekenpan of skillet (20 cm Ø) en bak er de courgette 4-5 minuten op hoog vuur in. Voeg de knoflook en de chilivlokken toe en bak 1 minuut verder. Schenk de eieren in de pan en bestrooi royaal met zout en peper. Bak op middelhoog vuur tot het ei bijna gestold is.

  2. Verdeel de geitenkaas over het ei en zet de pan onder de hete grill tot de bovenkant goudbruin begint te kleuren. Garneer met de lente-ui en serveer. Lekker met een groene salade.

Per portie: 468 kcal | 3 g koolhydraten | 25 g eiwit | 39 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Adam Bush Foto’s: Jonathan Gregson Styling: Jo Harris Foodstyling: Elena Silcock

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)