Gambas al ajillo (knoflook garnalen)
Gemiddeld
15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd
Advertentie
Het is misschien wel een van de bekendste Spaanse tapas die er is: gamba's al ajillo. Jum! Waan je op vakantie en maak deze garnalen met knoflook en paprikapoeder gewoon lekker thuis.
Bereiding
Pel de knoflook en snijd hem in plakjes. Maak de peper schoon en snijd hem in ringen. Verhit de olijfolie in een pan en bak er de knoflook en de peper ca. 2 minuten in. Voeg het paprikapoeder toe en bak ca. 1 minuut mee.
Voeg de garnalen toe en bak ze ca. 2 minuten aan beide kanten. Bestrooi met zout en peper en serveer met een salade en citroen.
Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Je aanmelding is helaas niet gelukt. Probeer het later nog eens.