Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Cover voor Gebakken bleekselderij met garnalen en koriander

Gebakken bleekselderij met garnalen en koriander

  • Gemiddeld

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de bleekselderij schoon en snijd hem in stukken. Was de koriander en schud hem droog. Pluk de korianderblaadjes van de takjes. Was de rode peper, halveer hem en verwijder de zaadlijsten. Snijd de rode peper in ringetjes. Pel en snipper de knoflook.

  2. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met wat zout. Verhit de olie in een pan en bak de bleekselderij op hoog vuur. Voeg na ca. 2 minuten de rode peper, de knoflook en de garnalen toe en bak nog ca. 4 minuten. Breng op smaak met zout en peper.

  3. Giet de noedels af en meng de sesamolie en de sojasaus erdoorheen. Serveer de garnalen met de noedels en bestrooi het geheel met de korianderblaadjes.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)