Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Cover voor Gebakken kabeljauw met courgette en olijven

Gebakken kabeljauw met courgette en olijven

  • Gemiddeld

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1 Was de courgettes. Schaaf ze met een kaasschaaf in linten. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pluk de rozemarijnblaadjes van de takjes, leg een paar blaadjes apart voor garnering en hak ze fijn. Bak de courgettelinten kort in 1 el olijfolie. Giet de pasta af en doe hem terug in de pan. Meng de gebakken courgette met de crème fraîche, de olijven en de rozemarijn door de pasta. Breng op smaak met zout en peper.

  2. 2 Verdeel de kabeljauw in 4 porties. Bestrooi hem met zout en peper. Bak de kabeljauw in 1 el olijfolie aan beide zijden goudbruin. Serveer de kabeljauw op de pasta en garneer met wat blaadjes rozemarijn.

Per portie: 718 kcal | 93 g koolhydraten | 45 g eiwit | 16 g vet

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)