Foodies 11/2024
Lekker stoven
fd2411 cover
Cover voor Gegratineerde tomaten

Gegratineerde tomaten

  • Eenvoudig

  • 35 minuten bereidingstijd35 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 225°C / hetelucht: 200°C / gas: stand 4). Was de tomaten en halveer ze. Leg de tomaten met het snijvlak naar boven in een ovenschaal.

  2. Was de oregano, schud hem goed droog en pluk de blaadjes van de takjes. Meng de kaas met de oregano en de ketchup. Breng op smaak met zout en peper.

  3. Verdeel het ketchupmengsel over de tomaten en strooi er het paneermeel overheen. Bak het geheel ca. 20 minuten in de oven.

Foto’s: Stephan van Raay
Styling: Femke van Waveren
Servies etc.: Dille & Kamille, eigen collectie

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)