Foodies 02/2025
Azië
cover Azie
Gegrilde geitenkaas met hot honey en roze peper

Gegrilde geitenkaas met hot honey en roze peper

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Aantal personen
2

Ingrediënten

Benodigdheden

  • bakpapier
Dit gerecht is bijna net zo makkelijk als een kant-en-klaarmaaltijd in de magnetron schuiven. Gelukkig is dit wel zelfgemaakt, maar neemt de oven je wat werk uit handen.

Bereiding

  1. Snijd de geitenkaas in 6 plakjes en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.

  2. Klop de olie, de azijn en de honing door elkaar. Schep om met de sla, de druiven en de noten. Verdeel over borden.

  3. Grill de geitenkaas in de oven tot hij goudgeel is. Leg op de sla, bestrooi met de roze peper en besprenkel met wat extra hot honey.

Per portie: 397 kcal | 5 g koolhydraten | 17 g eiwit | 34 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Fotografie: Liam Desbois Styling: Luis Peral Foodstyling: Liberty Mendez

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (2 stemmen)