Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Cover voor Gegrilde meloen met ham en pecorino

Gegrilde meloen met ham en pecorino

  • Gemiddeld

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Lees verder na de advertentie

Bereiding

  1. Snijd de meloen in 16 parten en verwijder de pitten en de schil. Wikkel ieder partje meloen in een plakje ardennerham. Bedruppel de meloenparten met 1 el olijfolie.

  2. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in water met wat zout. Verhit een grillpan en gril de stukken meloen ca. 2 minuten aan beide zijden.

  3. Was de rucola en laat hem goed uitlekken. Giet de pasta af, meng er 1 el olijfolie doorheen en breng op smaak met zout en peper. Verdeel de tagliatelle en de meloen over borden. Garneer met de rucola en rasp er de pecorino overheen.

Foto’s: Stephan van Raay
Styling: Janneke Duister
Servies etc.: Eigen collectie

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!