Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor Gegrilde meloen met ham en pecorino

Gegrilde meloen met ham en pecorino

  • Gemiddeld

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de meloen in 16 parten en verwijder de pitten en de schil. Wikkel ieder partje meloen in een plakje ardennerham. Bedruppel de meloenparten met 1 el olijfolie.

  2. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in water met wat zout. Verhit een grillpan en gril de stukken meloen ca. 2 minuten aan beide zijden.

  3. Was de rucola en laat hem goed uitlekken. Giet de pasta af, meng er 1 el olijfolie doorheen en breng op smaak met zout en peper. Verdeel de tagliatelle en de meloen over borden. Garneer met de rucola en rasp er de pecorino overheen.

Foto’s: Stephan van Raay
Styling: Janneke Duister
Servies etc.: Eigen collectie

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)