Bereiding

Niets laat zich zo gemakkelijk bereiden als een verse vis. Laat hem door de visboer schoonmaken, grillen en klaar!

  1. Pel en snipper de knoflook. Hak de kappertjes en de ansjovisfilets klein. Was de peterselie, het basilicum en de munt. Schud de kruiden droog, pluk de blaadjes van de takjes en hak de blaadjes fijn. Meng de kruiden met de kappertjes, de ansjovis, de mosterd en de azijn. Klop er 6 el olie in een klein straaltje doorheen. Breng op smaak met zout en peper. Maak de coeur de boeuf tomaten schoon en snijd ze in plakken.
  2. Wrijf de vis in met 2 el olijfolie en bestrooi met zout en peper. Gril de vis in ca. 5 minuten per zijde op de mini barbecue. Verdeel de tomaten over bordjes en leg de gegrilde vis op de tomaten. Schep er de salsa verde overheen.

Per portie: ca. 466 kcal
51 g eiwit | 27 g vet | 3 g koolhydraten