Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Gehaktballetjes met venkel en tomaat

Gehaktballetjes met venkel en tomaat

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel en snipper de sjalot. Kneed het gehakt, de sjalot, de mosterd, de eieren en het paneermeel door elkaar. Breng op smaak met zout en peper en vorm er kleine gehaktballetjes van. Verhit de boter in een braadpan en bak er de gehaktballetjes in ca. 8 minuten rondom goudbruin in.

  2. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in water met wat zout. Was de tomaten en snijd ze in parten. Schaaf of snijd de venkel in dunne plakken. Voeg de tomaten en de venkel toe aan de gehaktballetjes en leg een deksel op de pan. Smoor het geheel ca. 8 minuten.

  3. Hak de dille grof. Giet de pasta af en meng er 2 el olijfolie en de dille doorheen. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de spaghetti met de gehaktballetjes en de groenten.

Foto’s: Stephan van Raay
Styling: Femke van Waveren
Servies etc.: Dille & Kamille, Sissy Boy, eigen collectie

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)