Gehaktballetjes met venkel en tomaat
Gemiddeld
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Pel en snipper de sjalot. Kneed het gehakt, de sjalot, de mosterd, de eieren en het paneermeel door elkaar. Breng op smaak met zout en peper en vorm er kleine gehaktballetjes van. Verhit de boter in een braadpan en bak er de gehaktballetjes in ca. 8 minuten rondom goudbruin in.
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in water met wat zout. Was de tomaten en snijd ze in parten. Schaaf of snijd de venkel in dunne plakken. Voeg de tomaten en de venkel toe aan de gehaktballetjes en leg een deksel op de pan. Smoor het geheel ca. 8 minuten.
Hak de dille grof. Giet de pasta af en meng er 2 el olijfolie en de dille doorheen. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de spaghetti met de gehaktballetjes en de groenten.