Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Gekaramelliseerde rabarber met munt

Gekaramelliseerde rabarber met munt

  • Eenvoudig

Advertentie

Ingrediënten

Snel en simpel. Op een zonnige lentedag verwen je iemand het best met de zoetzure smaak van rabarber. Dit gerecht is glimlach-proof!

Bereiding

  1. Schil de rabarber en snijd de stengels in stukken van ca. 8 cm. Verhit de boter in een pan en bak er de stukken rabarber ca. 2 minuten in. Bestrooi met de suiker en laat karamelliseren. Blus af met het citroensap.

  2. Serveer de rabarber warm met een lepel zure room en wat muntblaadjes.

Foto’s: Stephan van Raay (F&L) Servies etc.: eigen collectie

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)