Lees verder onder de advertentie
Gekneusde komkommers in spicy saus
Eenvoudig
35 minuten bereidingstijd35 min. bereidingstijd
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Leg de komkommers op een snijplank. Sla ze meerdere malen met een deegroller of de platte zijde van een hakmes zodat ze uit elkaar vallen. Snijd vervolgens in hapklare stukken. Leg ze in een vergiet en bestrooi met 1 tl zout. Laat ca. 30 minuten staan.
Verhit voor de saus de boter in een pan op een middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe wanneer de boter begint te schuimen. Kook 2-3 minuten. Voeg de resterende ingrediënten voor de saus toe en klop goed door tot een egale saus. Laat afkoelen.
Pureer in een keukenmachine de blauwe kaas met de crème fraîche, zout en peper. Pureer door en voeg daarbij zo veel water toe, dat de massa veranderd in een dressing die je makkelijk kunt druppelen.
Pureer in een keukenmachine de blauwe kaas met de crème fraîche, zout en peper. Pureer door en voeg daarbij zo veel water toe, dat de massa veranderd in een dressing die je makkelijk kunt druppelen.
Lees verder onder de advertentie