Foodies Italië
Foodies Italië
cover Foodies Italië 2025
Gemarineerde kip met komijn en szechuanpeper

Gemarineerde kip met komijn en szechuanpeper

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1 Maal het komijnzaad, de szechuanpeper en het korianderzaad fijn in een vijzel. Meng de specerijen en het paprikapoeder door de honing en de olijfolie. Bestrooi de kippenvleugels met ruim zout en peper en marineer ze minstens 2 uur in de specerijenmarinade.

  2. 2 Leg de kippenvleugels 15-20 minuten op de barbecue en keer ze regelmatig. Controleer goed of de kip gaar is voor het serveren.

Per portie: 227 kcal | 2 g koolhydraten | 8 g eiwit | 9 g vet

Foto’s: Stephan van Raay (F&L) Servies etc.: Dille & Kamille (www.dille-kamille.nl), Lifestyle (www.lifestyle94.com), Wim Pollmann (www.servies.nl), Sissy boy homeland (www.sissy-boy.nl), Subba (www.subba.nl), eigen collectie

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)