Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Gemarineerde olijven met oregano

Gemarineerde olijven met oregano

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel de knoflook en snijd de teentjes in dikke plakken. Was de oregano en schud hem goed droog. Giet de olijven af en laat ze goed uitlekken.

  2. Verwarm de olijfolie met de knoflook, de oregano en de chilipepers en laat ca. 5 minuten trekken.

  3. Doe de olijven in een glazen pot met deksel. Giet de warme olie over de olijven en steek de oregano tussen de olijven, zodat alles onder de olie staat. Sluit de pot af en laat afkoelen.

Foto’s: Stephan van Raay
Receptuur: Willem van Santen
Styling: Janneke Duister
Servies etc.: Eigen collectie

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!