Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Gemarineerde olijven met oregano

Gemarineerde olijven met oregano

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel de knoflook en snijd de teentjes in dikke plakken. Was de oregano en schud hem goed droog. Giet de olijven af en laat ze goed uitlekken.

  2. Verwarm de olijfolie met de knoflook, de oregano en de chilipepers en laat ca. 5 minuten trekken.

  3. Doe de olijven in een glazen pot met deksel. Giet de warme olie over de olijven en steek de oregano tussen de olijven, zodat alles onder de olie staat. Sluit de pot af en laat afkoelen.

Foto’s: Stephan van Raay
Receptuur: Willem van Santen
Styling: Janneke Duister
Servies etc.: Eigen collectie

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)