Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Geroosterd buikspek in rode wijn

Geroosterd buikspek in rode wijn

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1. Pel en snipper de knoflook. Voeg alle ingrediënten, behalve het buikspek, bij elkaar en breng het mengsel aan de kook.

  2. 2. Maak het vlees goed schoon. Snijd het zwoerd in en leg het vlees in een braadpan. Giet er de hete marinade overheen. Kook het vlees ca. 90 minuten boven zeer laag vuur.

  3. 3. Haal het vlees uit de marinade. Rooster het vlees afgedekt, met de huid naar boven 15-20 minuten op de barbecue. Kook de marinade eventueel in als saus.

Per portie: 576 kcal | 29 g eiwit | 51 g vet

Foto’s: Stephan van Raay (F&L)

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)