Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor Geroosterde bospeen met geitenkaas en gerookte amandelen

Geroosterde bospeen met geitenkaas en gerookte amandelen

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Was de bospenen en snijd het loof tot op ca. 2 centimeter af. Kook de bospenen in 4-5 minuten beetgaar in kokend water met wat zout. Verwarm de oven voor (elektrisch: 225°C / hetelucht: 200°C / gas: stand 4).

  2. Giet de bospenen af en laat ze uitlekken. Verdeel over een bakplaat en bedruppel met de olijfolie. Breng op smaak met zout en peper en rooster de bospenen ca. 15 minuten in de oven.

  3. Was de dille, schud hem droog en hak hem grof. Verbrokkel de geitenkaas. Neem de bospenen uit de oven en laat ze kort afkoelen. Leg ze op een schaal en strooi er de geitenkaas, de amandelen en de dille overheen. Bedruppel met het citroensap en breng op smaak met zout en peper.

Foto’s: Stephan van Raay
Styling: Femke van Waveren
Servies etc.: Eigen collectie

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)