Geroosterde kippenvleugels met srirachasaus
Eenvoudig
ca. 1 uur bereidingstijdca. 1 u. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 180°C). Meng de maizena met het knoflookpoeder, het paprikapoeder, de zwarte
peper en een grote snuf zout in een grote kom. Meng de kippenvleugels erdoorheen zodat ze rondom bedekt zijn.Leg een groot afkoelrek op een bakplaat en verdeel de kippenvleugels niet te dicht op elkaar erover. Rooster in ca. 45 minuten goudbruin en knapperig in de oven.
Meng alle ingrediënten voor de saus in een kleine pan en verwarm op laag vuur. Doe de kippenvleugels, wanneer ze echt knapperig zijn,
in een grote, hittebestendige kom. Schenk de saus eroverheen en meng goed door elkaar. Garneer met het sesamzaad en de lente-ui en serveer.