Gestoomde zalm met noedels en paksoi
Gemiddeld
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Was de citroen met heet water en wrijf hem droog. Snijd de citroen in schijfjes. Breng de zalmfilets op smaak met wat zout en leg op iedere filet een schijfje citroen. Leg de filets in het stoommandje.
Zet het stoommandje op een pan met met kokend water en stoom de zalmfilets in 67 minuten gaar. Snijd de stronk van de paksoi en was de bladeren in koud water. Laat de paksoi goed uitlekken. Stoom de paksoi ca. 4 minuten mee in het stoommandje.
Kook intussen de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in water met wat zout. Giet de noedels af en laat ze uitlekken. Breng eventueel op smaak met zout en peper. Serveer de noedels en de paksoi met de zalmfilet. Serveer met de sojasaus. Lekker met sambal manis.