Gevulde prei met champignons en blauwe kaas
Eenvoudig
50 minuten bereidingstijd50 min. bereidingstijd
45 minuten wachttijd45 min. wachttijd
Advertentie
Bereiding
1. Spoel de preien, verwijder het donkergroene deel en leg ze op een bakplaat. Overgiet met de bouillon, dek af met aluminiumfolie of
2. Snijd intussen de champignons in fijne stukjes. Pel en plet de knoflook. Verhit een scheut olie en bak op een hoog vuur de champignons
3. Snijd het zuurdesembrood in fijne stukjes. Haal de prei uit de oven, maar laat de oven aan. Snijd de preien in het midden in de lengte in, trek een beetje open en vul met de gebakken champignons en het zuurdesembrood. Besprenkel met olie en kruid met peper en zout.
4. Zet in de oven gedurende 20 minuten. Beleg met stukjes blauwe kaas en serveer met een hoopje pluksla.