Lees verder onder de advertentie
Gevulde uien met garnalen en dille
Gemiddeld
40 minuten bereidingstijd40 min. bereidingstijd
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Snijd de bovenkant van de uien ca. 1 cm af en leg de uien ca. 1½ minuut op vol vermogen in de magnetron. Steek een vork in elke ui en draai het binnenste eruit, zodat een holle ui overblijft. Neem van 4 uien het binnenste en hak het fijn. Zet de uitgeholde uien in een ovenschaal.
Verhit de olijfolie in een pan en fruit de gehakte uien ca. 5 minuten. Hak de dille fijn. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3). Meng de crème fraîche met de gefruite uien, de dille, de geraspte kaas en de garnalen. Breng het mengsel op smaak met zout en peper en vul de uitgeholde uien ermee.
Strooi het paneermeel over de uien en bak het geheel ca. 20 minuten in de oven. Garneer eventueel met wat dille en serveer direct. Lekker met een salade.
Lees verder onder de advertentie