Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Gildas

Gilda’s

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen
3

Ingrediƫnten

Benodigdheden

  • cocktailprikkers

Lees verder na de advertentie

Bereiding

  1. Vouw de guindillapepers elk in drieƫn en prik ze aan de cocktailprikkers. Vouw op dezelfde manier de ansjovis en prik ze ook aan de prikkers. Prik de olijven erbovenop. Leg de spiesjes op een bord en serveer met een glaasje koude vermout met een sinaasappelschijfje en de gerookte amandelen.

Per portie: 44 kcal | 1 g koolhydraten | 3 g eiwit | 3 g vet

Ā© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Lulu Grimes Fotografie: Jonathan Gregson Styling: Hannah Wilkinson Foodstyling: Phil Mundy

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (4 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!