Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Gildas

Gilda’s

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen
3

Ingrediënten

Benodigdheden

  • cocktailprikkers

Bereiding

  1. Vouw de guindillapepers elk in drieën en prik ze aan de cocktailprikkers. Vouw op dezelfde manier de ansjovis en prik ze ook aan de prikkers. Prik de olijven erbovenop. Leg de spiesjes op een bord en serveer met een glaasje koude vermout met een sinaasappelschijfje en de gerookte amandelen.

Per portie: 44 kcal | 1 g koolhydraten | 3 g eiwit | 3 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Lulu Grimes Fotografie: Jonathan Gregson Styling: Hannah Wilkinson Foodstyling: Phil Mundy

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)