Foodies Italië
Foodies Italië
Foodies Italië cover
Gildas

Gilda’s

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen
3

Ingrediënten

Benodigdheden

  • cocktailprikkers

Bereiding

  1. Vouw de guindillapepers elk in drieën en prik ze aan de cocktailprikkers. Vouw op dezelfde manier de ansjovis en prik ze ook aan de prikkers. Prik de olijven erbovenop. Leg de spiesjes op een bord en serveer met een glaasje koude vermout met een sinaasappelschijfje en de gerookte amandelen.

Per portie: 44 kcal | 1 g koolhydraten | 3 g eiwit | 3 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Lulu Grimes Fotografie: Jonathan Gregson Styling: Hannah Wilkinson Foodstyling: Phil Mundy

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (2 stemmen)