Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor Gnocchi sardi met salami en pecorino

Gnocchi sardi met salami en pecorino

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in water met wat zout. Week de saffraandraadjes in de witte wijn. Hak of rasp de worst zeer fijn.

  2. Giet de pasta af, laat hem uitlekken en doe hem terug in de pan. Voeg de wijn met de saffraan en de boter toe aan de pasta en verwarm nog kort. Roer de worstkruimels erdoorheen en breng op smaak met zout en peper.

  3. Verdeel de pasta over borden en rasp er de pecorino overheen. Bedruppel met de olijfolie en breng op smaak met peper.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)