Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Twee gourmet pannetjes met gnocchi en vegetarische lemon herb filetstukjes met rucolapesto 

Gourmetgnocchi met lemon herb filetstukjes en rucolapesto 

In samenwerking met Planted
  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Stop je pannetje eens vol pasta. Met romige rucolapesto en een kruidige vervanger voor kip wordt het een verrassend luxe mini-gerechtje voor op de gourmet.

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen
4

Ingrediënten

Voor de rucolapesto

Stop je pannetje eens vol pasta. Met romige rucolapesto en een kruidige vervanger voor kip wordt het een verrassend luxe mini-gerechtje voor op de gourmet.
Serveertip
Maak er een geheel van met wat lekkere gourmet bijgerechten. Ideaal voor een avondje vegetarisch gourmetten!

Bereiding

  1. Stamp voor de pesto de rucola, de knoflook, de pijnboompitten, de grana padano en het zeezout in een vijzel tot een fijne pasta. Voeg geleidelijk al roerend de olijfolie toe, zodat je een smeuïge pesto krijgt.

  2. Bereid de gnocchi voor door ze 2-3 minuten te koken in water. Giet de gnocchi af en laat ze afkoelen in een vergiet. Bedruip met wat olijfolie om te voorkomen dat ze aan elkaar plakken.

  3. Bak in een gourmetpannetje 2 el gnocchi en 2 el Planted lemon herb filetstukjes in ca. 6 minuten rondom knapperig. Schep ½ el van de pesto erop en meng goed. Schep op je bord en rasp eventueel nog wat grana padano naar smaak eroverheen.

Per portie: 842 kcal | 35 g koolhydraten | 17 g eiwit | 68 g vet

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!