Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Gyudon met shichimi

Gyudon met shichimi

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in water met wat zout. Pel de ui en snijd hem in ringen. Breng de bouillon met de uien aan de kook en laat ca. 4 minuten op laag vuur koken. Schil de gember en rasp hem fijn. Voeg de sojasaus, de suiker, de sake en de gember toe en laat nog ca. 2 minuten koken.

  2. Was de rode peper en snijd hem in dunne ringen. Snijd het rundvlees met een scherp mes in dunne reepjes. Verwarm de reepjes rundvlees kort in de bouillon en neem ze van het vuur. Verdeel de rijst over kommen en giet er de hete bouillon overheen. Bestrooi met de rode peper en de shichimi.

Foto: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)