Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Insalata caprese

Insalata caprese

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Een Italiaanse klassieker: insalata caprese.

Bereiding

  1. 1. Zorg dat de tomaten en de mozzarella op kamertemperatuur zijn. Was de tomaten en snijd ze in dunne plakken. Snijd de mozzarella in dunne plakken. Pluk de basilicumblaadjes van de takjes.

  2. 2. Verdeel de mozzarella en de tomaten over borden. Druppel er de olijfolie overheen en bestrooi met grof zeezout en zwarte peper. Garneer met de basilicumblaadjes en serveer de insalata caprese direct. Lekker met ciabatta.

Foto’s: Stephan van Raay
Foodstyling & receptuur: Willem van Santen
Styling: Janneke Duister
Servies etc.: Eigen collectie

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)