Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor Kip met gember

Kip met gember

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel en snipper de knoflook. Halveer de peper, verwijder de zaadlijsten en hak hem fijn. Meng de kipfilet met de gembersiroop, de vissaus, de knoflook, de groene peper en het limoensap.

  2. Kook de glasnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met wat zout. Maak de sperziebonen schoon en blancheer ze 2-3 minuten in kokend water met wat zout.

  3. Laat de kip uitlekken en vang de marinade op. Verhit de olie in een pan en bak de kip rondom goudbruin op hoog vuur. Giet de marinade bij de kip en voeg de sperziebonen toe. Laat het geheel in ca. 5 minuten rustig gaar worden. Serveer met de glasnoedels.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)