Foodies 01/2025
Lekker snel aan tafel
cover foodies lekker en snel aan tafel

Lees verder onder de advertentie

Kip met paddenstoelen, kaas en ui

Kip met paddenstoelen, kaas en ui

  • Gemiddeld

  • 45 minuten bereidingstijd45 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 225°C / hetelucht: 200°C / gas: stand 4). Halveer eventueel de grote paddenstoelen. Pel de knoflook en halveer de teentjes. Pel de uien en snijd ze in parten.

  2. Leg de kippenbouten, de paddenstoelen, de knoflook, de uien en de rozemarijn in een ovenschaal en breng op smaak met zout en peper. Druppel er de olijfolie overheen. Rooster het geheel 35-40 minuten in de oven. Schep af en toe om.

  3. Strooi na ca. 20 minuten de geraspte kaas over het geheel. Lekker met rijst.

Foto’s: Stephan van Raay
Styling: Femke van Waveren
Servies etc.: Eigen collectie

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)

Lees verder onder de advertentie