Bereiding

1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 180°C). Bestrooi de kippendijfilets met zout en peper en leg ze met de aardappels in een braadslee. Rooster het geheel ca. 15 minuten in de oven.

2. Bestrooi met het paprikapoeder, een snufje chilivlokken en 1 el olijfolie. Meng het geheel
goed en rooster nog ca. 15 minuten.

3. Scheur de ciabatta in stukken en meng ze met de kip en aardappels. Rooster het geheel nog eens ca. 15 minuten tot het brood goudbruin is en de aardappels en kip gaar zijn.

4. Meng de azijn met de honing en het paprikavocht. Scheur of snijd de paprika’s in grove stukken. Voeg de dressing, de paprika en de peterselie toe aan de kip en aardappels en meng alles door elkaar. Serveer direct.

Per stuk: ca. 533 kcal
30 g eiwit
22 g vet
52 g koolhydraten

© olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Sarah Cook Foto’s: Rob Streeter Styling: Davina Perkins Foodstyling: Adam Bush