Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor Kipcurry-tortilla

Kipcurry-tortilla

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel en snipper de ui en de knoflook. Verhit de olie in een ruime pan en bak er de kipblokjes ca. 2 minuten op hoog vuur in. Voeg de ui, de knoflook en het currypoeder toe en bak nog ca. 4 minuten. Kneus het citroengras. Voeg het citroengras, het bouillonblokje en ca. 300 ml water toe en breng op laag vuur aan de kook. Stoof ca. 8 minuten op laag vuur.

  2. Maak de sperziebonen schoon en blancheer ze ca. 2 minuten in kokend water met wat zout. Giet de sperziebonen af en voeg ze toe aan de kip. Breng het geheel op smaak met zout en peper. Gril de tortillawraps kort of verwarm ze in de oven.

  3. Hak de koriander grof. Snijd de limoen in partjes. Verdeel de kipcurry over de tortillawraps en strooi er de koriander overheen. Dien op met de limoenpartjes.

Foto’s: Stephan van Raay
Servies etc.: Eigen collectie

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)