Kipfajitarijstbowl met geroosterde limoen
Eenvoudig
25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd
Bereiding
Verwarm de oven voor (elektrisch: 220⁰C / hetelucht: 200⁰C) en bekleed een bakplaat met bakpapier. Verdeel de kip, de paprika, de rode ui en de babymais over de bakplaat en lepel de chipotlepasta eroverheen. Bestrooi met zout en peper en schep alles om. Leg de limoenhelften met de snijzijden naar beneden op de bakplaat en besprenkel alles met de olie. Rooster in ca. 20 minuten gaar in de oven.
Verhit intussen de bonen in een pannetje op laag vuur en breng op smaak met zout en peper. Meng de bonen met de helft van de koriander en de limoenschil en knijp het sap van de geroosterde limoen erover uit. Snijd de kip schuin in dunne plakken en verdeel met de groenten, de bonen en de rijst over kommen. Bestrooi met de rest van de koriander en serveer met de salsa.