
Kipfilet met pittige satésaus
Eenvoudig
45 minuten bereidingstijd45 min. bereidingstijd
Bereiding
Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 180°C). Bestrooi de kipfilets met zout en peper en zet 15 minuten in de koelkast. Haal de kipfilets uit de koelkast en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk de kipfilets licht met olie en bak 5 minuten in de oven. Doe de sperziebonen en de babymais bij de kip op de bakplaat, meng alles goed door elkaar en bak 10-15 minuten verder tot de kip gaar is. Dek af met aluminiumfolie en laat 10 minuten rusten.
Kook intussen de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met wat zout. Klop voor de dressing alle ingrediënten met 75 ml water en wat zout en peper door elkaar. 3 Verdeel de rijst, de groenten en de kip over 2 borden en schenk de saus erover. Garneer met de lente-ui.