Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Cover voor Komkommersoep met munt en amandelen

Komkommersoep met munt en amandelen

  • Gemiddeld

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Pluk de muntblaadjes van de takjes. Pel en snipper de knoflook. Schil de komkommers en rasp het vruchtvlees fijn. Pureer de komkommer met de knoflook en de helft van de munt in de blender fijn. Breng op smaak met zout, peper en tabasco.

  2. Rooster het amandelschaafsel in een droge pan goudbruin. Laat afkoelen op keukenpapier en bestrooi met wat zout.

  3. Serveer de soep in een grote schaal en strooi er het amandelschaafsel en de overgebleven muntblaadjes overheen.

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!