Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor Komkommersoep met munt en amandelen

Komkommersoep met munt en amandelen

  • Gemiddeld

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pluk de muntblaadjes van de takjes. Pel en snipper de knoflook. Schil de komkommers en rasp het vruchtvlees fijn. Pureer de komkommer met de knoflook en de helft van de munt in de blender fijn. Breng op smaak met zout, peper en tabasco.

  2. Rooster het amandelschaafsel in een droge pan goudbruin. Laat afkoelen op keukenpapier en bestrooi met wat zout.

  3. Serveer de soep in een grote schaal en strooi er het amandelschaafsel en de overgebleven muntblaadjes overheen.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)