Foodies Italië
Foodies Italië
Foodies Italië cover
Cover voor Komkommersoep met munt en amandelen

Komkommersoep met munt en amandelen

  • Gemiddeld

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pluk de muntblaadjes van de takjes. Pel en snipper de knoflook. Schil de komkommers en rasp het vruchtvlees fijn. Pureer de komkommer met de knoflook en de helft van de munt in de blender fijn. Breng op smaak met zout, peper en tabasco.

  2. Rooster het amandelschaafsel in een droge pan goudbruin. Laat afkoelen op keukenpapier en bestrooi met wat zout.

  3. Serveer de soep in een grote schaal en strooi er het amandelschaafsel en de overgebleven muntblaadjes overheen.

Foto’s: foodies

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)