Bereiding
- Maak de ijsbergsla schoon en snijd hem in reepjes. Halveer de paprika en verwijder de zaadlijsten. Was de paprika en snijd het vruchtvlees in reepjes. Pel de rode ui en snijd hem in dunne ringen.
- Trek het krabvlees een beetje uit elkaar met 2 vorken. Meng de krab met het limoensap en de olijfolie. Breng op smaak met zout en peper.
- Was de dille, schud hem droog en hak grof. Meng de mayonaise met de tomatenpuree, het paprikapoeder en de dille. Breng op smaak met zout en peper.
- Verdeel de ijsbergsla, de paprika, de ui en het krabmengsel over de weckpotjes. Schep de saus erbovenop en sluit de potjes.
Per portie: ca. 262 kcal
13 g eiwit| 20 g vet | 6 g koolhydraten
Foto’s: Stephan van Raay Foodstyling en receptuur: Willem van Santen Styling: Willemijn van der Kamp