Foodies 06/2024
City trip!
Cover van

Kruidige knoflookboter

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

Advertentie

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1 Laat de boter op kamertemperatuur komen. Was de peterselie en schud hem goed droog. Pel en snipper de sjalot. Pel de knoflookteentjes en pers ze fijn met een knoflookpers. Hak de peterselie fijn.

  2. 2 Klop de boter los en voeg het citroensap toe. Meng de overige ingrediënten door de boter. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Lekker met versgebakken brood.

Per portie: 185 kcal | 1 g koolhydraten | 1 g eiwit | 21 g vet

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)