Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Louisiana crawfish étouffée (stoof met rivierkreeft)

Louisiana crawfish étouffée (stoof met rivierkreeft)

  • Gemiddeld

  • 55 minuten bereidingstijd55 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Voor de kruidenmix

Bereiding

  1. 1. Meng de ingrediënten voor de kruidenmix door elkaar. Smelt de boter in een pan. Voeg de bloem toe en bak al roerend ca. 5 minuten goudbruin. Voeg de ui, de bleekselderij, de groene peper en de knoflook toe en fruit ze ca. 10 minuten tot ze zacht zijn. Voeg de kruidenmix toe, roer erdoorheen en bak ca. 1 minuut verder. Voeg de tomaten, de bouillon en de laurier toe. Stoof ca. 30 minuten.

  2. 2. Voeg de rivierkreeft en de peterselie toe en gaar verder tot de rivierkreeft heet is. Serveer met de rijst, garneer met de lente-ui en sprenkel er wat citroensap overheen.

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)