Makreelrolletjes met dille en knoflook
Uitdagend
35 minuten bereidingstijd35 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Pel en snipper de knoflook. Hak de dille fijn. Meng de knoflook en de dille met de olijfolie. Wrijf de makreelfilets in met de olie en bestrooi ze met zout en peper. Laat de paprika’s uitlekken. Snijd de courgette op een mandoline of met een kaasschaaf in lange dunne repen. Snijd de paprika in repen die net zo breed zijn als de makreelfilets.
Leg de makreelfilets met de huidkant naar beneden op een snijplank en leg op iedere filet een reep paprika en een reep courgette. Bestrooi met zout en peper en rol de makreelfilets strak op. Steek een houten spies dwars door de rol zodat het uiteinde van de vis vastzit. Leg minimaal 1 uur afgedekt in de koelkast.
Gril de makreelrolletjes 10-12 minuten op de barbecue en draai ze halverwege voorzichtig om.