Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Melkchoco-frambozenblondie

Melkchoco-frambozenblondie

In samenwerking met WMF
  • Eenvoudig

  • ca. 1 uur bereidingstijdca. 1 u. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 10

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C). Smelt de boter en meng hem in een kom met de basterdsuiker, de kristalsuiker, de vanillesuiker en het ei. Roer tot een glad mengsel. Voeg het bakmeel en het zout toe en spatel voorzichtig en niet te lang tot een egaal beslag.

  2. Hak de chocolade grof. Schep het beslag in een ingevet en met bakpapier bekleed bakblik. Druk de stukken melkchocolade en de frambozen in het beslag. Bak de blondie ca. 40 minuten in de oven.

  3. Neem de blondie uit de oven en laat hem op een rooster helemaal afkoelen in het bakblik. Neem de blondie met behulp van het bakpapier uit het bakblik en snijd hem in vierkante stukken.

Per portie: 232 kcal | 27 g koolhydraten | 3 g eiwit | 21 g vet

Fotografie en receptuur: Willem van Santen Styling: S’usi Gastro Studio

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)