Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
mexican style burrito

Mexican style burrito

In samenwerking met Calvé.
  • Gemiddeld

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Met de nieuwe Moroccan style Harissa saus, Mexican style Chipotle saus en Jamaican style Habanero saus van Calvé proef je pepers van over de hele wereld. Van mild tot medium en hot, deze sauzen zijn voor liefhebbers van pepers.

Bereiding

  1. Pel en snipper de knoflook. Meng het vlees met de knoflook, het komijnzaad en het paprikapoeder. Breng op smaak met zout en peper. Bak het vlees in een droge hete pan op hoog vuur in 3-4 minuten goudbruin.

  2. Spoel de bonen en de maïs af en laat uitlekken. Pel de rode ui en snijd hem in ringen. Halveer de avocado’s, verwijder de pit en schep het vruchtvlees uit de schil. Snijd het vruchtvlees in reepjes.

  3. Gril de tortillawraps ca. ½ minuut per zijde op hoog vuur. Verdeel het vlees, de bonen, de maïs, de ui en de avocado over de wraps. Hak de koriander grof en strooi hem eroverheen. Maak af met de Mexican Chipotle saus en rol de burrito’s op.

Fotografie: Stephan van Raay Foodstyling en receptuur: Willem van Santen Styling: Willemijn van der Kamp

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)