
Mihoen met chinese kool en omelet
Gemiddeld
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
Een lekkere en gezonde maaltijd! Dit noedelrecept staat binnen no time op tafel en is heel makkelijk te maken. Je kunt natuurlijk eindeloos variƫren met je favoriete groenten.
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Kook de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in dunne ringen. Klop de eieren in een kom los met de sambal en de slagroom. Meng de helft van de lente-ui door de eieren en breng op smaak met zout en peper.
Verhit in een koekenpan 1 el boter en giet er het eimengsel in. Bak op laag vuur ca. 5 minuten en draai de omelet dan voorzichtig om. Bak hem nog ca. 4 minuten. Maak de chinese kool schoon en snijd hem in reepjes. Neem de omelet uit de pan en laat hem afkoelen. Verhit opnieuw 1 el boter in de pan en bak er de kool en de overgebleven lente-ui in.
Giet de mihoen af. Snijd de omelet in dunne reepjes en voeg hem toe aan de kool en de lente-ui. Breng op smaak met sojasaus. Serveer de mihoen met het groentemengsel.









