Mihoen met chinese kool en omelet
Gemiddeld
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Kook de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in dunne ringen. Klop de eieren in een kom los met de sambal en de slagroom. Meng de helft van de lente-ui door de eieren en breng op smaak met zout en peper.
Verhit in een koekenpan 1 el boter en giet er het eimengsel in. Bak op laag vuur ca. 5 minuten en draai de omelet dan voorzichtig om. Bak hem nog ca. 4 minuten. Maak de chinese kool schoon en snijd hem in reepjes. Neem de omelet uit de pan en laat hem afkoelen. Verhit opnieuw 1 el boter in de pan en bak er de kool en de overgebleven lente-ui in.
Giet de mihoen af. Snijd de omelet in dunne reepjes en voeg hem toe aan de kool en de lente-ui. Breng op smaak met sojasaus. Serveer de mihoen met het groentemengsel.